Анкета заповнена неправильно, виправте, будь ласка, помилки. Перейти на помилку
Анкета для Українців, які приїхали в Чехію в період від лютого 2022 р.

Ця анкета призначена для українців, які приїхали до Чехії з лютого 2022 року через війну і досі не заповнили МPSV електронною поштою анкету про своє сімейне, економічне та соціальне становище (Міністерство розсилало цю анкету з електронної адреси: pozvanky@click4survey.cz).

Якщо ця ситуація Вас стосується, ми просимо Вас заповнити цю анкету. Це не забере у Вас більше 10 хвилин, анкету можна заповнити на комп’ютері, планшеті або мобільному телефоні. Питання в анкеті стосуються Вашої родини, роботи та проживання.

Ми хочемо Вас запевнити в тому, що заповнення цієї анкети є добровільним, і це ніяким чином не вплине на Ваше право на фінансову та іншу допомогу. Однак, для того, щоб ефективніше допомогти кожному з новоприбулих, потрібно краще зрозуміти Вашу ситуацію після прибуття в Чехію та проблеми, з якими Ви стикаєтесь.

Інформацію про дослідження можна знайти також на веб-сайті Міністерства праці та соціальних справ. У разі виникнення питань щодо заповнення цієї анкети Ви можете звернутися за телефоном +420 778 715 672 (з 8:00 до 18:00).

Ми дуже вдячні Вам за співпрацю у цьому важливому дослідженні.

Міністерство праці та соціальних справ Чеської Республіки